Afsluttet træningslejr i Paris

Så er 4 af vores spillere kommet hjem efter en lille uge i Paris. Her fik de blandt andet lov til uformelt, at deltage i kvalifikationsspillet til de franske mesterskaber. Det var nogle hårde kampe, da de fleste kampe var mod herrehold, men vi fik alligevel kæmpet os til et par sejre. Herudover trænede de flere gange med G.I.F.T., som var det hold der besøgte os i Danmark i løbet af sommeren. Vi er virkelig glade for endnu engang, at have haft fornøjelsen af, at kunne udvikle vores spillere så meget, gennem træningssamarbejde med den franske klub.

Den franske klub som pt. spiller i den franske 2. Division har flere herrelandsholdsspillere, samt de fleste kvindelandsholdsspillere, hvilket betyder, at det er hold som disse vi gerne vil måle os med.

”Det er utroligt at opleve den gæstfrihed klubben og de franske spillere har. Allerede fra vores ankomst blev vi opvartet, da vi både blev hentet i lufthavnen, bragt på hotel betalt af deres klub, fik personlig guides, fantastisk selskab, fik mad, privattaxa og meget mere, hvilket gjorde turen til rent og skær nydelse. Dog kunne man godt mærke det i benene efter træningspas på 3 timer samt langt seightseeingture. ” Udtaler Camilla, der var en af de fire spillere afsted.

Det er vigtigt for en lille klub som os, at have nogle gode venskabsklubber, som kan give os inspiration til vores daglige træning, hvilket G.I.F.T. helt sikkert er. Det er en venskabsklub vi forhåbentlig aldrig mister kontakten til, og der er næsten allerede planlagt nye besøg fra det franske.

29. november 2011