Dag 2: De dansk herresingler gav den gas

Dagen i dag bød på en gang medrivende fodtennis. Alle udviste højt niveau, hvilket medførte en række meget tætte og nervepirrende kampe. Vores egne singlespillere, Christian og Morten, var ingen undtagelse, og det er ikke en overdrivelse at sige de præsterede et spil i absolut verdensklasse. I alt spillede drengene 3 gruppekampe, hvor de mødte henholdsvis Makedonien, Frankrig og Italien.

Kamp 1: Danmark- Makedonien

Christian startede inde og fik en god og sikker start. Den øvede og rutinerede fodtennisspiller og træner fik hurtigt inkasseret de første 7 point. Herefter fortsatte Christian sit flotte spil og første sæt var i hus, 11-8. Efter denne pragtpræstation blev Morten sat på banen og fortsatte det høje niveau. Både modagninger og smashes sad lige i skabet og Danmark vandt overbevisende kampen med 11-3 i andet sæt.

Kamp 2: Danmark – Frankrig

Danmark fik fra kampens start tilkæmpet sig et par gode og sikre point. Herefter fortsatte Danmark et højt niveau og pressede franskmanden så tilpas meget, at den franske landstræner måtte foretage en udskiftning og sætte deres 2. Spiller på banen. Afslutningen på 1. Sæt skulle dog vise sig at blive noget af en gyser og desværre trak Frankrig i sidste ende det længste strå og vandt 1. sæt.
Danmark fik en god start på andet sæt og bragte sig igen foran. Føringen holdte dog ikke hele vejen og på trods af en velspillet kamp med gode og hårde dueller, måtte Danmark dog erkende at Franskmanden havde de sidste og afgørende marginaler. Det var ellers en yderst fremragende og imponerede præstation fra dansk side.

Kamp 3: Danmark- Italien

Vores Italienske venner, som bakkede meget op om det danske kvindehold på dag 1, var nu sat i stævne mod Danmark, hvilket skulle blive en spændende kamp. Stemmebåndende var velsmurte med god mad fra kantinen og opvarmet nok til at overdøve de ellers engagerede italienere.
Morten var sat på banen for at vise Italien, hvordan fodtennis skal spilles. 11-6 endte første sæt i dansk favør. Morten servede kampen hjem, og fik spillet sig ind på den Cypriotiske idrætshal i Girne med et flot resultat. Stort tillykke.

16. november 2016