Nyt samarbejde med GoBoat

Fodtennis Danmark har indgået et samarbejde med GoBoat, der tilbyder unikke oplevelser og sejlture rundt i Københavns Havn.

Goboat beskriver sig selv som en oplevelsesvirksomhed, der via bådudlejning samler folk og skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. De ønsker at gøre ”vandet” tilgængeligt for alle, og kan afholde arrangementer som fx flydende koncerter, happenings, flydende biograf, langbordsmiddage, aftensejladser, skattejagt og meget mere.

Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet. – Mads Pilegaard Sander, Operations Director for GoBoat

Som medlem af Fodtennis Danmark vil man kunne få rabat på bookinger — så måske kommende foreningsarrangement vil foregå til vands? Deltagere kan i så fald se frem til nogle timer med masser af hygge, grin og socialt samvær. Samtidig er planen, at GoBoat vil være repræsenteret ved forskellige stævner (når samfundet atter åbner op igen), hvor tilstedeværende vil have mulighed for at vinde præmier, hvor GoBoat indgår, så de kan få en masse unikke minder og oplevelser til vands.

Om det kommende samarbejde med Fodtennis Danmark udtaler Mads følgende:

Vi, GoBoat, ser en sport i udvikling og ønsker at være med på den udvikling samt kunne tilbyde den hjælp vi nu har at gøre med. Vi holder selv utrolig meget af sport, og efter længere snakke med Fodtennis Danmark kunne vi se et kreativt og sjovt samarbejde, hvor vi forhåbentligt vil kunne være med til at sætte fodtennis på landkortet – selvom i allerede er godt igang. 

Vi ser frem til et spændende samarbejde.

20. januar 2021