EM 2019 – status på finaledagen

Så nåede vi finaledagen efter nogle intense indledende dage. Først på dagen var det bronze-kampene. Her skulle juniordrengene Christian og Nikolaj i kamp i både single og double. Begge kampe mod Moldova. Drengene viste igen super stærkt spil og vandt overbevisende. Stort tillykke med Danmarks første medaljer i juniorkategorien nogensinde. TO BRONZEMEDALJER I HUS!!

Derefter blev det damernes tur, hvor det stod på bronze-kampe ligeledes i single og double. Begge kampe stod mod Frankrig. Desværre fandt danskerne aldrig deres topniveau, og selvom franskmændene fik kamp til stregen, måtte Danmark lide to nederlag. To fjerdepladser blev det til efter en rigtig flot og velspillet turnering.

Så blev det finaletid. Her var Danmark repræsenteret i dametriplefinalen, hvor modstanderen var de forsvarende mestre fra Rumænien, der overlegent havde smadret alle deres modstandere hidtil i turneringen. Danmark overraskede de fleste, og formåede virkelig at give de rumænske storfavoritter kamp til stregen. KÆMPE TILLYKKE MED EM SØLVMEDALJERNE.

Europamestrene blev:

Juniorsingle: Ungarn
Juniordouble: Ungarn
Juniortriple: Ungarn
U21 mix double: Ungarn
U21 mix triple: Rumænien
Damesingle: Rumænien
Damedouble: Rumænien
Dametriple: Rumænien
Herresingle: Moldova
Herredouble: Rumænien
Herretriple: Rumænien
Senior mix double: Rumænien
Senior mix triple: Rumænien

Læs om de tidligere dage her.

23. november 2019