Ny kommunikationsansvarlig i Fodtennis Danmark

Med fuld gang i FodteX-projektet og et øget behov for at prioritere kommunikations- og PR-arbejdet i Fodtennis Danmark, kan vi byde velkommen til en forstærkning på kommunikationssiden.

Velkommen til Fodtennis Danmarks nye kommunikationsansvarlige, Henriette Bronee. Henriette er fra Kolding og har en baggrund inden for kommunikation. Hun arbejder til dagligt som kommunikationsmedarbejder hos WOCA Denmark A/S.

Henriette kommer til at stå i spidsen for det netop etablerede Kommunikations- og PR-udvalg også bestående af næstformand og landsholdsspiller, Jonas Lindberg, og landsholdsspiller, Christian Norring. Udvalget kommer til at arbejde målrettet med synligheden af fodtennis samt strategi og content til vores sociale medier.

Henriette kommer fra fodbold- og floorball- verdenen, og Fodtennis Danmark ser frem til at få nye frivillige kræfter ind, der kan komme med nye inputs til udviklingen af fodtennis. Henriette selv ser også frem til arbejdet med kommunikationen i Fodtennis Danmark.

Jeg ønsker at være en del af Fodtennis Danmark for at få mere erfaring med kommunikation/marketing inden for idrættens verden. At kunne bidrage til at få flere til at være aktive og dyrke motion er for mig en af de mest fornemmeste og meningsfulde opgaver. Jeg elsker selv at være aktiv, da det er her jeg lader mentalt op. Jeg har selv spillet floorball i nogle år efterhånden, så har været en del af en sport i rivende udvikling de seneste par år og som har været igennem den rejse, som fodtennis står over for nu. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at udbrede kendskabet til fodtennis og blive en del af et netværk af ligesindede, som også brænder for idræt og sundhed generelt. Og vigtigst af alt, så håber jeg, at vi stille og roligt fra nu af kan se, at det arbejde vi laver i PR- og Kommunikationsudvalget bærer frugt og begynder at synliggøre fodtennis som en selvstændig sport. Så kort sagt, jeg ønsker at gøre en forskel – og det føler jeg, at jeg kan være med til at gøre for Fodtennis Danmark og sporten fremadrettet.

Udvalget kommer til at stå overfor mange spændende opgaver, hvor den første større opgave bliver omkring EM 2019, efterfulgt af en opgave omkring vores første internationale stævne på dansk jord, nemlig Emerald 2020, som afvikles i København i april måned.

Formand, Anna A. Friberg, udtaler følgende:

Jeg ser frem til et godt samarbejde med Henriette og det nye udvalg. I Fodtennis Danmark ser vi en stor effekt af kommunikationsarbejdet, og vi håber derfor, at en mere struktureret tilgang vil skabe øget synlighed.

Henriette er en spændende profil at få med på holdet, da hun fra start har vist stor motivation og drive. Hendes baggrund indenfor kommunikation og idræt generelt, vil i høj grad styrke udviklingen og kommunikationsarbejdet.

Velkommen på holdet.

11. oktober 2019