Velkommen til GFIF Fodtennis

Stort velkommen til vores nye klub, Greve Fodtennis Idræts Forening (GFIF), som holder til i Greve Kommune.

GFIF deltog ved seneste sæson af ligaen, og blev gennem sæsonen grebet af sporten. Klubben er opstået af en gruppe familie og venner, som ser mulighederne for at skabe et stærkt fællesskab gennem fodtennis. De er pt. i dialog med kommunen i forhold til at få faste haltider og arbejder hårdt for at få en god start i foreningen. Med Fodtennis Danmarks støtte fra Nordea-Fonden har det været muligt at hjælpe klubben ekstra godt i gang.

GFIF deltager i kommende sæson endnu en gang i ligaen, hvor de med faste træninger og mere erfaring, skal kæmpe om en placering i den øverste halvdel. I dag stiller GFIF også stærkt op ved Fodtennis Danmarks hyggestævne i single, hvor Fodtennis Danmark og GFIF også før stævnet skal drøfte udviklingen i GFIF.

Det bliver en spændende tid for den nyopstartede klub, som fra bunden skal opbygge en ny klub, værdier og fællesskab. Projektleder fra Fodtennis Danmark, Camilla Friberg, udtaler

Det er en fornøjelse at kunne byde GFIF velkommen til Fodtennis Danmark. Det en engageret klub, som ved samtlige arrangementer stiller talstærkt op, har højt humør og konstant udvikler sig. Jeg glæder mig til at følge deres udvikling i de kommende år.

Vil du gerne spille fodtennis i Greve? Kontakt os på Fodtennis@fodtennis.dk, så skal vi formidle kontakten til GFIF.

10. juli 2019