Velkommen til RB1906 – Nyt medlem i Fodtennis Danmark

RB1906 er blevet optaget som medlemsforening i Fodtennis Danmark, og både forbundet og eksisterende foreninger byder RB1906 hjertelig velkommen. Det er første nye forening efter projektet, FODTEX, er igangsat. Et et-årigt projekt Fodtennis Danmark har opstartet i samarbejde med Nordea-fonden.

RB1906 er en fodboldklub med mange spændende tiltag og aktiviteter beliggende i Roskilde. Fodboldklubben har længe interesseret sig for fodtennis og er nu klar til at starte op med aktiviteter i Roskilde.

Allerede for to år siden deltog spillere fra RB1906 for første gang ved DM i fodtennis og sidste år både med senior- og juniorhold. Det blev ovenikøbet til en flot andenplads i seniorsingle, og RB1906 har altså allerede spillere der kender sporten og spillet både teknisk og taktisk. Fodtennis Danmark glæder sig til et godt samarbejde og på nuværende tidspunkt i dialog med RB1906 omkring udviklingen af fodtennis i klubben og Roskilde-området.

RB1906-formanden, Henrik Andersen, ser også gode muligheder og glæder sig til at komme rigtigt i gang. Der vil blive arbejdet ud fra Fodtennis Danmarks værdier om, at fodtennis er en sport for alle.

Vi håber at fodtennis integreret i den almindelige fodboldtræning kan være til gavn for alle uanset niveau.

Stort velkommen til RB1906

29. marts 2019