Dag 5: Finaledagen

Mix-triple (mellemspil): Danmark – Ungarn

  1. sæt: 11-8
  2. sæt: 12-13
  3. sæt: 9-11

I dagens første triplekamp skulle Danmark op imod et stærkt Ungarsk mandskab. Danmark leverede et klassespil uden lige og efter de første fem minutter havde vi bragt os i front 5-0. Alt fungerede, hævningerne sad lige i skabet og det samme gjorde vores smash ved nettet. Det flotte spil ville ingen ende tage og efter den ene pragtudførelse efter den anden vandt Danmark første sæt 11-8.

Ved andet sæts start kommer Danmark hurtigt i front til 3-1. Mange ting lykkedes for os, både modtagninger, hævninger og smash bliver eksekveret på et skræmmende højt niveau. Som kampen skred. Desværre vendte sættet og Ungarn løb med en knebent sejr på 12-13. I sidste sæt fulgtes holdene god i en meget tæt kamp. På trods af, at Danmark havde været bagud udviste de stor ro og koncentration og kom tilbage i kampen. Desværre skulle det være en dommerfejl der afgjorde kampen til Ungarns fordel, 9-11. En mærkelig følelse at stoppe på.

 

Mix-triple (mellemspil): Danmark – Kroatien

  1. sæt: 4-11
  2. sæt: 7-11

Danmark gik på banen og skulle møde et kroatisk stærkt hold, som allerede fra start lagde hårdt ud med gode smashes, som var svære at stille noget op imod. Danmark udviste stor koncentration og fik reduceret til 5-3. Det er værd at nævne, at den kroatiske kvindespiller ikke var i kontakt med bolden en eneste gang, bortset fra når hun blev skudt på. Helt anderledes var det i den danske lejr, hvor Camilla spillede på et niveau som er både underholdende, seværdigt og i den grad imponerende.

Ved andet sæts begyndelse kom Danmark fint fra start. Danmark kaldte timeout ved stillingen 5-7. Efter timeout’en kom Danmark på banen med en fornyet energi og koncentration som sikrede os to vigtige point. Alle var stærkt spillende og modtagningerne fungerede rigtig godt, på trods af, at den storspillende kroat havde nogle modbydelige hårde smash, som blev placeret helt ude langs siderne. Desværre lavede vi nogle mindre fejl til sidst som kostede dyrt og vi måtte se os slået af et stærkt Kroatien.

 

Mix Triple (mellemspillet): Danmark – Cypern

  1. sæt: 6-11
  2. sæt: 8-11

Danmark fik en lidt nervøs start mod Cypern, men fik stille og roligt spillet sig ind i kampen og ved timeout, kaldt af Danmark, var stillingen 6-8.

Super start fra dansk side.Vi lavede nogle gode og præcise server afsted og havde derudover et flot opspil med fine hævninger fra bagkæden samt nogle fine afslutninger ved nettet.

Ved timeout midt i andet sæt er stillinger 6-4 til Danmark. Herefter vendte kampen og Cypern fik for alvor spillet sig varm og hentede to point. Efter en dansk udskiftning fik vi hurtigt nogle point på to ekstremt flotte smashes. Men det var desværre ikke nok, og vi måtte se os slået af Cypern.

 

Kvinde Single (bronzekamp): Danmark – Moldova

  1. sæt: 12-10
  2. sæt: 11-6

Danmark kom fint fra start, fik sat et par gode smashs og kom hurtigt foran i kampen. Den moldoviske spiller henter nærmest kun point når vi selv lavede fejl. Efter en servefejl og en overplaceret smash kom den moldoviske spiller tilbage i spillet. Ved timeout, kaldt af Danmark, var vi foran 11-10. Det så lovende ud. Danmark var godt spillende og havde helt styr på kampen, til trods for den moldoviske spiller udviser et højt niveau.

I andet sæt var vi spillet varme og læste spillet godt, placerede os rigtigt ved modtagelse af Moldavas smashes. Det var en meget jævnbyrdig kamp, hvor Danmark og Moldova fulgtes ad. Dette vendte efter en timeout, kaldet af modstanderne, Danmark laver en god og sikker smash langs sidelinjen bragt sig i front. 6-5. Efter dette point var spillet styret af Danmark og vi vandt bronze efter et andet sæt, hvor vi vandt 11-6.

 

Kvinde Double (finalekamp): Danmark – Romænien

Ingen referat, men vi tabte og måttes nøjes med sølv.

 

Kvinde Triple (finalekamp): Danmark – Romænien

Ingen referat, men vi tabte og måttes nøjes med sølv.

 

23. november 2016