Officielt juniorlandshold udtages i februar

Med en udvidelse i landstrænerteamet er der nu også et stærkt fundament for udviklingen af elitefodtennis i Danmark. Dette betyder også, at der i år udtages et officielt juniorlandshold under Fodtennis Danmark, der fremad kommer til at indgå i landsholdsstrukturen og dermed også samlingerne.

Landstræner, Anna Alsing Friberg, udtaler

Dette er et vigtigt og stort skridt for os, da vi har en voksende ungdomsafdeling med flere talenter, som vi nu er klar til at omfavne på landsholdet. Vi går en spændende tid i møde, da der nu er kommet en bæredygtig struktur omkring landsholdet, hvor vi kan skabe den fødekæde, som der tidligere har manglet. Til VM så vi nogle unge talenter, der blomstrede helt vildt under slutrunden, så det er fantastisk, at vi nu kan tilbyde disse og andre unge talenter endnu mere udfordring på banen.

Juniorlandsholdet er for fodtennistalenter mellem 15 og 19 år, og holdet udtages ved udtagelsen den 4. februar kl. 12.00-18.00 i Hafnia-Hallen. For at deltage ved udtagelsen skal man være medlem af en fodtennisklub. Tilmelding skal ske senest den 30. januar til fodtennis@fodtennis.dk (noter navn og fødselsdag). Alle klubber har i øvrigt modtaget mere information omkring udtagelsen.

5. januar 2023