Velkommen til Fodvolley Stavtrup

Vi er glade for at kunne byde Fodvolley Stavtrup velkommen i Fodtennis Danmark. Holdet er en underafdeling i Stavtrup Gymnastikforening, og de holder til i Aarhus. Holder er allerede i fuld gang, og der er et kæmpe engagement blandt deltagerne og ikke mindst tovholder, Lauge Rasmussen. Lauge var tidligere til prøvetræning i ØKSE Fodtennis, men da gamle skader ikke kunne holde til vilde smash og yderstillinger, udviklede han i samarbejde med andre ildsjæle tilbuddet i Stavtrup, hvor de har hævet nettet til badmintonhøjde og spiller på en badmintonbane.

På trods af at holdet næsten lige er startet op, så bliver træningen allerede godt besøgt, og lokale medier har da også opsamlet historien og den nye sport i lokalområdet.

Vi glæder os til et godt samarbejde, og vi ser nogle fede muligheder for at udvikle fodtennissporten, så vi i højere grad lever op til vores mål om, at fodtennis er for alle. Holdet er inviteret med til de kommende turneringer i Jylland, og vi håber også, at vi i samarbejde kan udvikle nogle stævner efter Stavtrups koncept. Forhåbentligt giver det også anledning til et samarbejde mellem specielt ØKSE Fodtennis og Fodvolley Stavtrup der ikke ligger langt fra hinanden.

Velkommen til Fodvolley Stavtrup.

2. januar 2023