Flotte resultater til danske elitespillere

6 danske landsholdsspillere var i weekenden i Rumænien for at deltage i den store singleturnering, Esther Jordi Trophy 2021. Det er den største singleturnering på verdensplan, og der spilles om spændende pengepræmier. Turneringen blev afviklet i vante rammer, da spillerne netop har været til VM samme sted.

Det er verdens absolutte elite der deltager i turneringen, hvor der om lørdagen spilles kvalifikationskampe om en plads ved finalestævnet om søndagen. Inden stævnets start var danske Anna A. Friberg allerede direkte seedet til finalen, grundet flotte resultater fra de seneste to år. Stor respekt til Anna for at være tilbage på fodtennisbanen allerede 3,5 måned efter, at hendes lille pige er kommet til verden. Det var altså de øvrige 5 spillere, Casper Hyltoft, Nikolaj Hansen, Henrik A. Friberg, Ulrikke Lehmann og Camilla Friberg, der skulle i aktion lørdag, og efter flot spil har alle spillerne, lykkedes det både Nikolaj, Henrik, Ulrikke og Camilla at sikre sig en plads ved finalestævnet.

Det blev nogle hårde kampe søndag, men de danske spillere kæmpede til det sidste og der blev vundet nogle flotte kampe og tabt nogle mindst ligeså flotte.

Kæmpe tillykke med de flotte placeringer:
– Henrik A. Friberg, 6. plads
– Nikolaj Hansen, 7. plads
– Camilla Friberg, 6. plads
– Ulrikke Lehmann, 7. plads
– Anna A. Friberg, 8. plads

1. december 2021