Fodtennis Danmark byder IFM Fodtennis Ryomgård velkommen

Fodtennis Danmark kan endnu engang byde velkommen til en ny jysk fodtennisklub, nemlig IFM Fodtennis Ryomgård. Den nyetablerede klub holder til ude på skønne Djursland, 45 min. fra Aarhus, og klubben er placeret under deres kunstgræsbaneforening.

IFM Fodtennis Ryomgård havde besøg af Fodtennis Danmark i uge 26 i forbindelse med den årlige fodboldskole, hvor masser af børn var forbi og prøver kræfter med sporten. Det var en stor succes, og flere af børnene efterspurgte træningstider. Med afsæt i den store efterspørgsel og med mulighed for at få etableret nogle fede og anderledes aktiviteter på den forholdsvis nye kunstgræsbane blev IFM Fodtennis Ryomgård etableret.

I IFM Fodtennis Ryomgård ønsker man at skabe et mere fleksibelt tilbud til borgerne i byen og fodboldspillerne i IF Midtdjurs, og derfor er hensigten også, at der fremadrettet vil være åben træning for alle en gang i ugen, hvor man selv igangsætter spillet. Der vil selvfølgelig være en tovholder, men tilbuddet bliver mere uformelt, så man kan komme og spille med sin familie eller vennerne når det lige passer ind.

Vi glæder os helt enormt meget til at følge IFM Fodtennis Ryomgård udvikling, og ser frem til et godt samarbejde.

13. juli 2021