Velkommen til Virring Fodtennis

Vi er stolte over at kunne præsentere endnu en ny fodtennisklub – nemlig Virring Fodtennis. Virring Fodtennis er den 12. klub under Fodtennis Danmark.

Fodtennis vinder for alvor frem i hele Danmark, og det er en fornøjelse af se nye klubber blomstre op i det jyske. Virring Fodtennis hører under den lokale fodboldklub Virring Fodbold, og initiativtager Jakob Sørensen ser fodtennis som et positivt supplement til klubben. Fodtennis giver nemlig klubben flere muligheder for at arbejde med flere målgrupper, fx. forældre og familier. Samtidigt bliver fodtennis også være en super godt supplement til fodboldtræningen når de tekniske finesser skal trænes.

Virring Fodtennis er top motiveret og derfor er der allerede planlagt første åbne træning for alle interesserede – både allerede medlemmer og helt nye udefrakommende. Den åbne træning finder sted søndag d. 18. juli fra 11-13, hvor kyndige instruktører fra Fodtennis Danmark tager godt imod, og giver en introduktion til sporten.

Ud over den åbne træning vil der i august blive afholdt en lille turnering hvor man både kan spille med almindeligt hold, men også stille op som familie.

Vi i Fodtennis Danmark glæder os helt vildt til at følge Virring Fodtennis fremover. Oplysninger om opstart mm. findes på deres hjemmeside: Virring Fodbold

28. juni 2021