Udviklingsligaen skal sætte fut i foreningerne

Endnu et nyt tiltag skal bidrage til, at Fodtennis Danmarks foreninger står stærkere på den anden siden af corona og samtidig giver mulighed for at konkurrere på tværs af hele landet, uden at foreninger er fysisk samlet.

Udviklingsligaen er en online liga, hvor foreningerne gennem månedlige opgaver kæmper om point, der i sidste ende kan gøre dem til vindere af sæsonen. Opgaverne kan omhandle alt fra foreningsudvikling, medlemmer/fællesskab, synlighed, træning og events.

Sæson 21/22, som bliver første sæson af Udviklingsligaen, løber af stablen den 1. marts og varer til 31. december. Herefter vil en sæson vare fra januar til december. Den første, lidt kortere sæson, bliver altså kick-start for et nyt koncept, som vi tror på vil styrke fællesskabet både i foreningerne og på tværs i forbundet.

Projektleder, Camilla Friberg, udtaler:

Jeg glæder mig til at følge foreningerne gennem Udviklingsligaen. De månedlige opgaver er vidt forskellige og rummer alt fra fantastiske holdbilleder, til frivillighedsstrategi og synlighed på de sociale medier. Udviklingsligaen skal derfor bringe hele foreningen i spil, da opgaverne varierer meget. Nogle opgaver målrettes bestyrelsen, mens andre er målrettet holdene. Ønsker man at vinde er inddragelse, fællesskab og engagement nøgleord.

Vi sætter nogle fede præmier på højkant, og jeg håber, at vores foreninger er friske på denne online udfordring.

I Fodtennis Danmark ønsker vi at lever op til vores motto #MereEndBareEnSport, og det forpligter selvfølgelig. Dette tiltag skal bidrage til, at vi løfter os sammen i flok og at man som medlem i en forening oplever fællesskabet som en grundsten for aktiviteten.

Det bliver muligt at følge stillingen på vores hjemmeside: www.fodtennis.dk, hvor det lægges ind som et menupunkt under “Turneringer”

29. januar 2021