Samarbejde med Dansk Skoleidræt

I går afviklede Fodtennis Danmark for første gang et skolestævne med Dansk Skoleidræt. Over 140 elever skippede den normale skoledag til fordel for stævnet, som blev afviklet på Albertslund Stadion. 4 forskellige skoler var tilmeldt stævnet, og der var fart over feltet, allerede fra starten.

Selvom kun få elever havde prøvet kræfter med sporten i skoleforløb, lærte eleverne hurtigt, hvordan man skulle spille. Selve stævnet var delt i to, hvor klasserne var opdelt efter niveau. I hver af de to stævner spillede eleverne i 4 puljer. Efter at alle havde mødt alle, blev eleverne opdelt i nye puljer ud fra deres placering. Dette gav nogle meget lige og nervepirrende kampe, og mange puljer blev afgjort på målscoren.

De 3 instruktører fra Fodtennis Danmark gik alle glade hjem. Det var et succesfuldt stævne, hvor der blev svedt, grint og smilt på tværs af klasserne. Det er første af slagsen, men vi håber, at det ikke bliver sidste gang. Stævnet er det største stævne, der nogensinde er afviklet i Danmark og samtidig første skolestævne, hvor nye skoleregler blev testet.

Tak til Dansk Skoleidræt og til de deltagende elever.

10. december 2019