Fodtennislandsholdet til EM i Ungarn

Om kun 1 måned skydes europamesterskaberne i gang i Szentes, Ungarn, og det danske fodtennislandshold er udtaget. Det betyder, at landsholdstrænere og spillere går ind i en travl periode, hvor der både skal trænes intenst, skaffes sponsorer og arbejdes med PR. Et arbejde som både holdet, trænerne, Fodtennis Danmarks bestyrelse og kommunikationsudvalg dedikeres til. Alle gør deres bedste for at skabe de mest optimale forberedelser, inden holdet skal forsvare de danske farver.

EM bliver afviklet fra den 18.-22. november i den lille by ungarske by Szentes. Samme sted, som vores juniorlandshold sidste år spillede VM. Ungarn var fantastiske værter ved junior-VM, og rammerne vil være optimale for det danske landshold ved dette års slutrunde.

Landsholdstrænerne, Anders Bossen og Tobias Alsøe, har indkaldt landsholdstruppen til ekstra samlinger, og efter næste samling den 26. oktober vil landstrænerne udtage EM-truppen.

Med afbud fra flere profiler, vil EM-udtagelsen byde på spændende muligheder for nye profiler, der har trænet hårdt for at nå et stærkt teknisk niveau.

Der vil komme mere info om, hvor og hvordan du kan følge holdet ved EM.

17. oktober 2019