De danske juniordrenge er klar til VM i Ungarn

På billedet ses Christian Norring i duel ved VM for seniorer i Oktober måned.

I næste uge tager juniorlandsholdet til VM i Szentes, Ungarn, hvor de skal forsvare de danske farver i VM for juniorer. Slutrunden bliver afviklet fra den 22.-25. november 2018, og det danske hold stiller op i single og double. Det bliver med Camilla Friberg som landstræner og Jesper Ø. Nielsen som holdleder, grundet afbud fra landstræner, Anders Bossen.

Det bliver en spændende slutrunde, hvor vores juniorer skal dyste i single og double. Jeg forventer, at drengene leverer flot fodtennis og forhåbentlig kan blande sig lidt i toppen. Christian Norring er netop kommet hjem fra VM for seniorer, hvor han var udtaget og spillede en flot turnering, og jeg forventer, at han sammen med debutanten Nikolaj kan få nogle flotte resultater med hjem. – Camilla Friberg

Truppen består af Christian Norring og Nikolaj E. B. Hansen. Christian spillede sin første slutrunde sidste år og har i oktober måned været med seniorlandsholdet til VM i Frankrig, hvor det var tydeligt, at hans mange timers træning har givet pote. I Ungarn spiller han med den kun 14-årige Nikolaj, der på kort tid har vidst et kæmpe talent på fodtennisbanen.

I løbet af næste uge, vil der komme mere information på vores facebookside samt spillerprofiler af truppen.

16. november 2018